MAAK KENNIS MET TAFELTENNIS BIJ TTV QUICK ‘72/SCHIMMERT

20 november 2023

De hele maand november kunnen kinderen en volwassenen GRATIS komen kennismaken met tafeltennis. Van beginners tot gevorderden. Van (bijna) 6 jaar tot 100+ en alles wat er tussen in zit. Tafeltennis is DE sport voor iedereen.

Bij Quick ‘72/Schimmert zijn er de volgende mogelijkheden:

ViTTO: Vitaal Tafeltennis Overdag. Ben je 50+ en wil je leren tafeltennissen of je vaardigheden uitbreiden. Vind je het prettig om na afloop van de les nog even na te kletsen onder het genot van een kopje koffie of thee. Dan is ViTTO-les de manier om fit te blijven of te worden. Op maandag of woensdag van 10 uur tot 11.30 uur.

Jeugdtraining voor basisschoolkinderen (beginners en licht gevorderden) is er op woensdag en vrijdag van 18 -19 uur. Onder leiding van gediplomeerde trainers leren kinderen plezier beleven aan tafeltennis.

Jeugdtraining voor gevorderden en kinderen vanaf 13 jaar is er op woensdag en vrijdag van 19-20.30 uur.

Seniorentraining is elke dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur. Aansluitend is er nog de mogelijkheid om vrij te spelen.

Recreantenavonden. Vrij trainen/vrij spelen voor senioren. Wil je liever gewoon een balletjes slaan dan kun je terecht op dinsdagavond vanaf 19.30 uur of op vrijdagavond vanaf 20.30 uur.

Kom deze maand gratis kennismaken. Loop eens binnen, neem je sportkleding mee en probeer zelf hoe leuk het is om te tafeltennissen. Vragen? Mail naar quick72schimmert@gmail.com. Of bel 045-4042450 (Anita).