LJM Herfsttoernooi in Swalmen

31 oktober 2023

Zondag speelden 6 deelnemers in Swalmen het herfst toernooi van de Limburgse Jeugd Masters. Ilse Nulens kwam uit in de 3e klasse. Het was pas haar tweede toernooi en dus leert Ilse veel van haar wedstrijden. Het laatste wedstrijdje wist ze zelfs winnend af te sluiten. In de 2e klasse speelden Martijn Gubbels en Robin Theunisz. Beiden speelden vorig toernooi nog in de 3e klasse. In de kwart finale kwamen de Quick-spelers elkaar tegen. Na een spannende 5 setter ging Robin naar de halve finale. In de finale speelde hij tegen Zoe uit Venray. Ook nu weer een spannende wedstrijd. Met winst voor Robin. Gefeliciteerd. Knap gedaan.

De meiden Sophie Florack, Lynn Theunisz en Joes Slakhorst speelden in de 1e klasse. Lynn en Sophie speelden na de poulefase verder in het troosttoernooi. Joes plaatste zich voor het hoofdtoernooi. Veel leerzame wedstrijden volgden. Joes werd 6e, Lynn werd 11e en Sophie eindigde op 14e plaats.

Naast het LJM toernooi was er voor de startende tafeltennissers een Table Stars event. 20 Jongens en meisjes die nog maar net begonnen zijn met tafeltennis deden allerlei spelvormen. Dit alles onder de enthousiaste leiding van Kyra van Enckevort en Jens Slakhorst.