Sittard/Quick ’72/Schimmert 2 Kampioen 1e klasse

11 december 2023

Op deze laatste zaterdag van de najaarscompetitie 2023 was het combinatieteam Sittard/Quick ’72/S nog in de race voor het kampioenschap. Welliswaar met een moeilijke opgave; want het team bestaande uit Juul Ploemen, Joes Slakhorst en Lynn Theunisz, moest met minimaal 6-4 winnen om het kampioenschap te kunnen vieren.
In de uitwedstrijd werd er gelijk gespeeld. Nu met wat thuisvoordeel en een grote groep supporters achter zich, gingen de meiden de strijd aan.
Het ging gelijk op. Na 4 uur spelen stond het 5-3. De spanning was voelbaar. In de zaal werd het alsmaar stiller. Ook de supporters zaten op het puntje van de stoel. Lynn won de eerste game, maar verloor de 2e. De 3e game werd weer gewonnen door Lynn. In de spannende 4e game was de spanning voor Jip te hoog. Lynn won met 11-5 en daarmee kon het kampioenschap gevierd worden. Met champagne!

Juul, Joes en Lynn GEFELICITEERD MET JULLIE KAMPIOENSCHAP.

En nu op naar Landelijk C.