Heb jij je spelregelbewijs al?

28 augustus 2023

Nog niet? Maak er dan even tijd voor.
Tip doe het samen met een clubgenoot of vraag iemand van je team om te helpen. En lukt het niet in één keer, dan kun je het gewoon nog eens proberen. Ook voor jeugd jonger dan 13 jaar, ouders, recreanten en senioren is het leerzaam om te oefenen met de spelregels. Alle leden van de NTTB kunnen hun spelregelbewijs halen.

Volg het onderstaande stappenplan:

1. Ga naar www.tafeltennismasterz.nl
2. Ga naar ‘Login voor je bewijs
3. Voer je bondsnummer in
4. Klik op [Wachtwoord (opnieuw) instellen]
5. Je ontvangt een mail met een bevestigings-link op het e-mailadres zoals geregistreerd in NAS*
6. Klik op de link
7. Vervolgens wordt gevraagd om een wachtwoord
8. Vul het wachtwoord twee keer in en bevestig
9. Je kunt inloggen met je bondsnummer en wachtwoord

* Je ontvangt de mail op het mailadres dat in het NTTB Administratie Systeem (NAS) geregistreerd staat. Niets ontvangen? Check eerst nog even je spambox. Zit de mail daar niet in vraag dan aan de ledenadministrateur van je vereniging om het juiste e-mailadres in NAS te zetten. Vaak staat het mailadres van je ouders in NAS. Vraag ook even aan hen of zij misschien de mail ontvangen hebben.